MÁJUS – SZERETLEK ? . !

Hirtelen lendülettel indult számomra a május. Voltam temetésen majd anyák napját ünnepeltünk, találkoztam nehéz történetekkel és szívet melengető tanításokkal, érkeztek új kapcsolódások és történtek eltávolodások. Napokig szinte ősz volt, most kellemes meleg áramlik a térben. ZAJLIK az ÉLET.

Májusról azt mondják, a SZERELEM hónapja. Szerelem, szeretet, szeretni és szeretve lenni. Talán erre az ÉRZÉSRE vágyunk leginkább életünkben, hogy valaki vagy valami által megérezzük, és aztán örökre velünk maradjon. A folyamatosan változó külső környezettől függő állandóságot keressük egy érzésben…

De vajon tudjuk-e szeretni Önmagunkat úgy, ahogy szeretnénk, hogy szeressenek? Lehetséges-e megtalálni a szerelem érzését belső világunkban, világunkkal? (Ami nem összetévesztendő a nárcizmussal!) Tudjuk –e szeretni magunkban a májusi őszt és a nehéz történeteinket? Tudunk-e SZERELEMBE ESNI AZ ÉLETTEL, ahogy megnyilvánul számunkra, ahogy ÁRAMLIK, folyamatosan VÁLTOZIK?

Tégy egy próbát: engedd meg magadnak, hogy az ellenállás helyett elfogadásban éld a jelen pillanat adta lehetőségeket. Csak hagyd, hogy az Élet átáramoljon rajtad és megnyilvánuljon általad! Vajon mi történik?

Szeress bele az Élet(ed)be! Akár most is elkezdheted… ❤️

Szeretettel,

Móni