csoportos foglalkozás pároknak

HANGOLÓDJ PÁRODRA – TÖLTŐDJETEK EGYÜTT!

Az Egymásra hangoló foglalkozáson a szavak nélküli kommunikáció világába kalauzollak el Benneteket. Ez a fajta kommunikáció sokkal tisztább, mint a verbális mód, de megkívánja a teljes figyelmet nemcsak társunk, hanem önmagunk felé is.

A foglalkozásokon a kontakt jóga gyakorlatok, finomtesti gyakorlatok és a tudatos érintés segítségével mélyíthetitek és érzékenyíthetitek az egymás felé fordulás, a kapcsolódás minőségét, finomíthatjátok a megértést, tölthetitek egymás és a saját magatok szeretetet-tankját. Megtapasztalhatjátok milyen két egyenrangú szereplőként jelen lenni a kapcsolódásban, ahol szabadon kifejezhetőek saját szükségleteink, érzelmeink, anélkül, hogy a másikat azok korlátoznák.

solan-csend-lelekemelo

Megélhetitek a gyengeséget és az erőt, a megtartást és a megengedést, a cselekvést és megpihenést. Megfigyelhetővé válik hogyan is vagytok jelen a párkapcsolatban.

Ezek a foglalkozások megérkeztetnek a szív terébe, ahol a két fél eggyé válhat. 

Lépjetek ki a hétköznapi élet mókuskerekéből, tartsatok szünetet, adjatok magatoknak időt az egymásra hangolódásra, a töltődésre, az elcsendesedésre, a megérkezésre az itt és mostba!

A részvétel nem igényel jógás jártasságot.

solan-csend-lelekemelo

„A léleknek a lélek iránt való érzékenysége: a Szeretet.” Hamvas Béla

Nektek ajánlom ezt a foglalkozást, ha

◊ szeretnétek felfrissíteni a kapcsolódás élményét

◊ nem találjátok a közös hangot, eltávoldtatok egymástól, de fontos a kapcsolat mindkettőtöknek

◊ fáradtak vagytok, stresszes életet éltek, lazítani és töltődni szeretnétek

◊ minőségi időt szeretnétek együtt tölteni, amit utána otthon is fel tudtok eleveníteni

◊ szeretnétek újat tanulni magatokról és a társatokról

◊ szeretnétek szeretni és szeretve lenni!

Dátum: HAMAROSAN

Helyszín: HAMAROSAN 

Részvételi díj: 7.000,- / pár 

Létszám: max. 10 fő // 5 pár 

Jelentkezés, további információ: info@solanter.hu 

 

A kérdéseitek lennének keressetek bizalommal! 

egyéni foglalkozás nőknek

tudatos érintés szívből léleknek

szerda 8:15 – 9:30

hétfő 19:00 – 20:30

visszajelzéseitek

„Sokat kaptam, nehéz itt összeszedni. Közösség, hogy nem vagyok egyedül. Végtelen sok tudás, ami felé engem nyitottál. A megnyugtató érzés, ahogy ezt átadtad, és egy olyan rendszerbe helyezted, amiben önmagamban nagyobb békében vagyok. Az, hogy megváltoztak a reggeleim. Az, ahogy ebben a folyamatban a saját felelősségemre rádöbbentem. A feloldódás, ahogy ezzel lehet élni, mert ez nem egyenlő a büntetéssel.”

„Mónival szinte minden héten találkozunk és ő minden héten megkérdezi, hogy hogy vagyok. Én minden héten kicsit máshogy vagyok és ő minden héten szívből figyel rám és az ezer színű eszköztárából azt húzza épp elő, amire nekem akkor és ott szükségem van. Mesélek biztonságban, tanulok jógáról, meditációról, mantrárkról, a kínai öt elemről, gyakorlok légzés és meditációs technikákat, mozgok vagy épp shiatsu masszázst kapok – és mindeközben végig magam lehetek, kompetens a saját életemben. Majd megint megkérdezi, hogy hogy vagyok. És akkor már nem agyalok a válaszon, csak azt érzem, hogy vagyok – és olyan jó “csak lenni”. És minden újabb alkalom már kicsit a “vagyok”-ból folytatódik.”

„Az endokrinológusom javaslatára kezdtem női jóga csoportot keresni, így találtam Mónira. Némi tartózkodással csöppentem ebbe a világba, nem állt hozzám különösebben közel a spiritualitás. Az egyéni és csoportos órákon nem csak a mozgás pozitív hatását tapasztaltam meg, hanem egy kicsit másképp is kezdtem szemlélni (a rohanó) magamat és a (rohanó) világot körülöttem. Móni csodás érzékkel találta meg a módját, hogy úgy adja át e szemlélődés szempontjait, hogy az nem csak befogadható, de izgalmas, és a (kicsit már kevésbé rohanó) mindennapjaimban is alkalmazható legyen.”